Φρικτό θάνατο είχε η 50χρονη μητέρα δύο παιδιών που έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση τριών σκυλιών μέσα στην αυλή του σπιτιού της, στην περιοχή της Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη. Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση.

Πάνω από 50 δαγκωματιές έφερε στο κορμί της η 50χρονη μητέρα δύο παιδιών, που έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση τριών σκυλιών στην περιοχή της Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η οποία διενεργήθηκε νωρίτερα στη σορό της 50χρονης γυναίκας σοκάρουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω από 50 τραύματα στο κορμί της, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στα άνω και κάτω άκρα, ειδικά στα χέρια.

Η γυναίκα έφερε δεκάδες δαγκωματιές, στο κεφάλι, τον θώρακα, την κοιλιά και τα άνω και κάτω άκρα και πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του σώματος της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές στο ThessToday.gr, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα τρία εκατοστά.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα δύο παιδιών με πλούσιο κοινωνικό έργο δέχθηκε την επίθεση το μεσημέρι της Κυριακής, στην αυλή της κατοικίας της.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο είχε ήδη καταλήξει.

Δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον 37χρονο – «Τα σκυλιά είναι πολύ φιλικά», είπε
«Είμαι βαθιά συντετριμμένος. Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου για τον θάνατο της Ελισάβετ. Στην αυλή του σπιτιού μου έχω ψηλή περίφραξη δύο μέτρων. Η πόρτα ήταν κλειστή. Τα σκυλιά είναι τσομπανόσκυλα. Είναι πολύ φιλικά, εκπαιδευμένα, επιβλεπόμενα και προστατευμένα» είπε ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών που κατασπάραξαν τη 50χρονη στο Ωραιόκαστρο.

«Δεν κυκλοφόρησαν ποτέ ελεύθερα» πρόσθεσε. Αναφορικά με το πώς συνέβη η τραγωδία, υποστήριξε ότι «χωρίς εγώ να το αντιληφθώ, άνοιξαν μια μικρή τρύπα στο πλάι, σε αθέατο σημείο. Χαμηλά, διαμέτρου 30 εκατοστών που το διαπίστωσε και η αστυνομία. Έτσι διέφυγαν χωρίς να το αντιληφθώ. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο…».

Στον 37χρονο ιδιοκτήτη των σκύλων ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook