Νέα Σμύρνη: « Ήταν ένα ατύχημα, το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας», λέει η με σπαραγμό η μάνα του 18χρονου που σκότωσε τον μικρό του αδελφό (video)
Τσακώθηκαν για μια μπλούζα και ο 18χρονος χτύπησε με ένα ψαλίδι και σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του. Τραγική φιγούρα η μάνα του θύτη και θύματος.
Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από τον άγριο τσακωμό των δύο αδελφών που κατέληξε στη δολοφονία του ενός και τη σύλληψη του άλλου.
Η μητέρα του 18χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία από τον εισαγγελέα, καθώς σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του μίλησε στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.
Η μητέρα σχετικά με το περιστατικό ανέφερε:
«Όλα όσα έχουν ακουστεί είναι ψευδείς κατηγορίες, κι αυτά με τις σιδηρογροθιές. Αυτό που συνέβη ήταν ένα ατύχημα. Το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο μου κινδυνεύει με φυλακή. Ζητώ από την δικαιοσύνη να είναι επιεικής, διότι το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας. Είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας».
«Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά μου και πάντα προλάβαινα. Αυτή ήταν μία κακιά στιγμή. Για μία μπλούζα τσακώθηκαν. Τίποτα άλλο δεν συνέβη, όλα ήταν ένα ατύχημα, κανένας δεν είναι δολοφόνος».
Το χρονικό της τραγωδίας
Γύρω στις 19:30 το βράδυ της Τρίτης τα δύο αδέρφια άρχισαν να καυγαδίζουν για ένα ρούχο και συγκεκριμένα για μια μπλούζα.
Εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν η μητέρα τους, η κοπέλα του 18χρονου και η γιαγιά τους η οποία προσπάθησε να τους χωρίσει.
Όπως η κατάσταση έγινε χειρότερη, και άρχισαν να χτυπιούνται με μπουνιές και κλωτσιές. Τότε ο 18χρονος πήγε στην κρεβατοκάμαρα και άρπαξε ένα ψαλίδι, και κινήθηκε προς τον αδερφό του, κυνηγώντας τον για να τον καρφώσει. Αυτός προσπάθησε να κρυφτεί και πήγε στο σαλόνι, κλείνοντας και την ενδιάμεση πόρτα.
Ο 18χρονος την άνοιξε, πήγε καταπάνω του και άρχισε να τον καρφώνει στο στήθος. Το παιδί βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, και πλέον το κακό είχε συμβεί. Μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία πήγε στο σπίτι στις 20:45, όπου εντόπισε το ψαλίδι – με κόκκινη και μαύρη λαβή – το οποίο είχε πάνω αίματα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αλεξάνδρα Νίκα: Στο Παρίσι με τον γοητευτικό αδελφό της, Παναγιώτη – Φωτογραφίες από το ταξίδι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
- Κηφισιά – Ολυμπιακός 2-3: Ο Μάρτινς έστειλε τους “ερυθρόλευκους” από την κόλαση στον παράδεισο
- Η Κατερίνα Λιόλιου κουτούλησε τον Σάκη Ρουβά στην πίστα: Οι χορευτικές τους φιγούρες και τα γέλια – Βίντεο
- Μάνη: 53χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του – Κτηματικές διαφορές όπλισαν το χέρι του δράστη
- Απάτη άνω των 3 εκατ. ευρώ από ΜΚΟ: Τα μέλη της εξαπατούσαν τους δωρητές κι έκλεβαν τα χρήματα από εράνους για παιδιά με σοβαρές ασθένειες, έστηναν ποδοσφαιρικούς αγώνες κι έπαιζαν στοιχήματα διαδικτυακά (βίντεο)
- «Η οικογένειά του δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπάει τον Γιώργο Μαζωνάκη, η μητέρα του τον έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο» είπε ο φίλος του Bob Dimitrov (βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε on air ότι μετακόμισε στο νέο της σπίτι με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη – Βίντεο
- Έκακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες Κυριακή και Δευτέρα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook