«Βασανιστική» η εφημερία στο Λαϊκό: SOS από τον πρόεδρο των εργαζομένων (video)

«Βασανιστική» χαρακτήρισε την εφημερία στο Λαϊκό ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Τάσος Αντωνόπουλος.
Ακόμη μία δύσκολη εφημερία για το Λαϊκό νοσοκομείο, που εφημέρευε. Περί τις 06:00 υπήρχαν έξι κενές κλίνες COVID που αναμένεται να γεμίσουν έως και το τέλος της εφημερίας.
Ήταν συνολικά 35 οι εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό που έγιναν και, όπως προαναφέρθηκε, από τις συνολικά 116 κλίνες είναι ελάχιστες οι κενές.
Το νοσοκομείο, σημειώνεται, δεν διαθέτει ΜΕΘ και όλα τα περιστατικά που πρέπει να μπουν σε κλίνη στην Εντατική πρέπει να μεταφέρονται σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία.
Ωστόσο, προ ημερών είχε γίνει γνωστό πως δύο ασθενείς που ήταν διασωληνωμένοι σε απλές κλίνες, αναμένοντας να βρεθεί, ΜΕΘ άφησαν την τελευταία τους πνοή.
«Βασανιστική η βάρδια»
Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Τάσος Αντωνόπουλος, μιλώντας στο OPEN, έκανε λόγο για μία «βασανιστική βάρδια» και ενημέρωσε πως το Λαϊκό σημείωσε «αρνητικό ρεκόρ νοσηλευόμενων».
«Δώσαμε μία κλινική, μία από τις παθολογικές και δυστυχώς γεμίζει και αυτή» σημείωσε και εκτίμησε πως στο τέλος της εφημερίας θα είναι γεμάτες και οι 116 κλίνες.
«Βασανιζόμαστε πραγματικά» σημείωσε αναφερόμενος στη μάχη που δίνουν οι υγειονομικοί.
Έκανε λόγο για μία πολύ «δύσκολη στιγμή» και υπογράμμισε πως η μάχη «θα κριθεί στις ΜΕΘ».
Γι’ αυτόν τον λόγο, όπως είπε, επιμένουν οι φωνές που ζητούν επίταξη κι άλλων ιδιωτικών κλινικών.
«Δεν γίνεται να έχουμε άτομα εκτός ΜΕΘ και να φεύγουν άνθρωποι έτσι» είπε σχετικά με τους θανάτους των δύο ασθενών, κρίνοντας πως «είναι ανατριχιαστικό, αυτό φωνάζουμε».
«Το καταγγέλλουμε και πρέπει να βρεθούν κρεβάτια ΜΕΘ» κατέληξε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στο Τέξας: 27 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες – 27 τα αγνοούμενα κοριτσάκια από την κατασκήνωση Camp Mystic
- Το Happy Traveller στη Νήσο Μαν – Κυριακή 6 Ιουλίου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
- Καιρός: Τετραήμερος καύσωνας από αύριο και μετά θυελλώδεις άνεμοι και μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιά
- Θύμα διάρρηξης ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας, πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών» – Βίντεο
- Θεσπρωτία: Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο Μαυρομματίου – Οι διάλογοι της ντροπής – Στον ανακριτή οι 14 κατηγορούμενοι
- Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι άνθρωπος του πάθους δεν με συγκινούν τα ποταπά, θέλω ένταση στην ζωή μου» (βίντεο)
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Η «Καθημερινή» της Κυριακής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook