Μοιραία στάθηκε για τον 18χρονο η κόντρα που έκανε με τον φίλο του στο Χαλάνδρι με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο του να καρφωθεί σε δένδρο και να χάσει τη ζωή του.

Ήταν στις 04:00 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο σε διαχωριστικό διάζωμα στη λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι. Από την πρόσκρουση, το δέντρο ξεριζώθηκε και ο 18χρονος εγκλωβίστηκε στη άμορφη μάζα σιδερικών. Το τροχαίο “σήκωσε” στο πόδι τους κατοίκους της περιοχής που βγήκαν στο δρόμο να δουν τι είχε συμβεί.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής που χειρίζονται το φάκελο, χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες να βρουν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος έδωσε στοιχεία που φώτισαν τις συνθήκες του δυστυχήματος που έστειλε στο θάνατο τον 18χρονο. Έτσι, συνέλαβαν τον 20χρονο φίλο του με τον οποίο ο άτυχος νεαρός πραγματοποιούσε κόντρες στην οδό Παπανικολή πριν το θανατηφόρο τροχαίο.

Ο νεαρός που συνελήφθη , αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες αλλά πιθανότατα και για ανθρωποκτονία από αμέλεια και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 18χρονου, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι έβγαλαν τον οδηγό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook