Η μητέρα ξεκίνησε το σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 12 άτομα, για να κάνει wakeboarding ο σύζυγός της, ενώ το παιδί κολυμπούσε μπροστά στο ταχύπλοο δίχως να το έχει αντιληφθεί κανείς.

Μία απροσεξία, μία στιγμή χαλάρωσης, μία ατυχία, μπορεί να αποβεί μοιραία…

Μητέρα παρέσυρε με ταχύπλοο σκάφος την 6χρονη κόρη της σε λίμνη στην Αριζόνα και τη σκότωσε.Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία της περιοχής Paul’s Hideaway. Οι διακοπές της οικογένειας εξελίχθηκαν σε τραγωδία, τα στοιχεία ωστόσο παραπέμπουν σε αμέλεια και σε παραβίαση αρκετών κανόνων ασφαλείας.

Στο μοιραίο σκάφος, το οποίο οδηγούσε η μητέρα, επέβαιναν 12 άτομα. Έξι ενήλικες και έξι παιδιά. Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής, με κάποιο τρόπο η 6χρονη διέφυγε της προσοχής όλων και βούτηξε στο νερό. Καθώς δεν ειχε γίνει αντιληπτή η απουσία της, η μητέρα έβαλε μπροστά το σκάφος και απέπλευσε. Τότε συνέβη η τραγωδία…
Η μητέρα του κοριτσιού έβαλε το σκάφος σε κίνηση για να τραβήξει τον σύζυγό της με ένα wakeboard (σανίδα) όταν χτύπησε την κόρη της, η οποία κολυμπούσε μπροστά από το σκάφος.

Όπως ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου, το κοριτσάκι διαμελίστηκε στα άκρα του. Το παιδί διέκρινε ο πατέρας, που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, λέγοντας ότι «υπάρχει κάτι στο νερό».

«Αυτός και η μητέρα συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι η κόρη τους ήταν μέσα στο νερό και είχε υποστεί ακρωτηριασμό του ποδιού από την προπέλα του σκάφους», ανέφερε η αστυνομία στη δήλωσή της.

Το παιδί μεταφέρθηκε στην ακτή και από εκεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Οι παράγοντες που μπορεί να οδήγησαν σε αυτό το περιστατικό ήταν οι πολλοί άνθρωποι στο σκάφος», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή: skai.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook