Οριστικός και ισόβιος είναι ο αποκλεισμός του Ντόναλντ Τράμπ από το Twitter, για επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις που υποκίνησαν τη βία στις ΗΠΑ.

Το Twitter δεν θα επιτρέψει την επιστροφή του πρώην προέδρους , ακόμη κι αν θέσει ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ο οικονομικός διεθυντής της εταιρίας.

«Σύμφωνα με τους κανόνες μας, όταν αποκλείεστε από την πλατφόρμα, αποκλείεστε από την  πλατφόρμα, είτε είστε σχολιαστής, είτε οικονομικός διευθυντής, είτε πρώην ή εν ενεργεία πολιτικός», δήλωσε ο Νεντ Σέγκαλ στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC Financials.

Ο Ντόναλντ Τραμπ «αποκλείστηκε όταν ήταν πρόεδρος. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των πολιτικών που εξακολουθούν να είναι εν ενεργεία ή όχι», πρόσθεσε το ανώτερο στέλεχος της Twitter Inc.

Τον Ιανουάριο, μετά την εισβολή των οπαδών του Ρεπουμπλικάνου προέδρου  στο Καπιτώλιο, το Twitter ανέστειλε και στη συνέχεια διέγραψε τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης παράλληλα διέγραψε πολλούς λογαριασμούς εξτρεμιστών που στήριζαν τον πρώην πρόεδρο, συμπεριλαμβανομένων 70.000 που συνδέονταν με το συνωμοσιολογικό κίνημα QAnon.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook