Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας σήμερα της κατάθεσης της Λένας Δροσάκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η Λένα Δροσάκη, μία από τις καταγγέλλουσες που χτες κατέθεσε πώς την εκβίαζε ο Πέτρος Φιλιππίδης αν δεν ενέδιδε στις ερωτικές του ορέξεις, συνέχισε και σήμερα την μαρτυρία της.

Για πρώτη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώ η Λένα Δροσάκη κατέθετε και αναφερόταν σε μία ακόμη περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης άλλης γυναίκας, ο κατηγορούμενος ηθοποιός σηκώθηκε από το εδώλιο σε ένδειξη αντίδρασης και δήλωσε:

«Τόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση».

Αφορμή για την ένταση στάθηκε το γεγονός ότι η Λένα Δροσάκη ερωτήθηκε για το εάν έχει ακούσει ποτέ για βιασμό άλλης κοπέλας από τον Φιλιππίδη, με τη μάρτυρα να περιγράφει μια περίπτωση, διευκρινίζοντας όμως στη συνέχεια ότι δε μιλά για βιασμό και δε μπορεί να πει το όνομα.

Πρόεδρος: Νομικά δε γίνεται αυτό. Αν γνωρίζετε κάτι πρέπει να λέτε ονόματα, αλλιώς λέτε δεν γνωρίζω.

Λένα Δροσάκη: Συγγνώμη δεν ήξερα…

Τότε, πετάχτηκε όρθιος ο Πέτρος Φιλιππίδης και φώναζε «Συγγνώμη; Συγγνώμη;», με την Ελπίδα Νίνου να τον ηρεμεί και να κάθεται αμέσως μετά στη θέση , ενώ στη συνέχεια ζήτησε να κάνει μια δηλωση, λέγοντας ότι τον προκαλούν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook