Οδυσσέας Σταμούλης για τη ζωή μετά την απώλεια του γιου του: Δεν έχω άλλη επιλογή, πηγαίνω στην πρόβα και στην παράσταση (βίντεο)

«Δεν θέλω να μιλάω για την «απώλεια» του γιου μου, γιατί είναι σαν να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από άλλων γονιών που «χάνουν» τα παιδιά του
O Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και περιέγραψε τη ζωή του μετά την απώλεια του 11χρονου γιου του.
«Δεν θέλω να μιλάω για την «απώλεια» του γιου μου, γιατί είναι σαν να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από άλλων γονιών που «χάνουν» τα παιδιά τους. Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια άξια και ο πόνος είναι αφόρητος για όλους τους γονείς, γνωστούς και άγνωστους στο κοινό. Ήταν πολύ χυδαίο που με κυνηγούσαν σαν η δική μου απώλεια, να είχε άλλη βαρύτητα. Δεν μίλησα, ούτε κάλεσα ποτέ κάποιον να του πω για τον πόνο μου», ανέφερε .
Και συμπλήρωσε ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Παίρνω δύναμη από το ότι δεν έχω άλλη επιλογή να πραγματοποιώ αυτό που είμαι: να πηγαίνω στην πρόβα και την παράσταση. Είναι βασικό στη δουλεία μας, ο θεατής να βρει μία παρηγοριά από εμάς και όχι εμείς από εκείνους. Είμαι άλλης γενιάς και δεν έχω σκεφτεί την ψυχοθεραπεία, βοηθάει η συζήτηση. Πιθανότατα να έχω φτάσει κοντά στην κατάθλιψη, είναι ένα σύμπτωμα της εποχής. Μπορείς να κερδίσεις πολύ ωραία πράγματα μέσα από τη μοναξιά, αν ξέρεις να την διαχειριστείς».
Ο ηθοποιός μίλησε για την απουσία του από την τηλεόραση και από την συμμετοχή του σε κάποια σειρά.
«Ήταν δική μου επιλογή να απουσιάζω από την τηλεόραση, άλλα δεν υπήρξαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυτή την περίοδο θα ήθελα να κάνω έναν ωραίο ρόλο σε μία ωραία τηλεοπτική σειρά. Δίπλα από την λέξη «σπάταλος» στο λεξιλόγιο, υπάρχει η φωτογραφία μου. Ενώ θέλω να είμαι διάσημος με την έννοια ότι πέτυχα ως ηθοποιός, δεν μου αρέσει καθόλου η διασημότητα. Τα media μου έχουν συμπεριφερθεί άγρια, με θυμώνουν και με προσβάλλουν. Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για έμενα», είπε Οδυσσέας Σταμούλης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αντετοκούνμπο – Σενγκούν: Τέλος η κόντρα – «Ο αθλητισμός ενώνει, γράφει ο Γιάννης – Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους Έλληνες, λέει ο Τούρκος
- Γάζα: Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ από στεριά και αέρα – Εικόνες βιβλικής καταστροφής – Καραβάνια αμάχων Παλαιστινίων ψάχνουν οδό διαφυγής – Βίντεο
- «The Chase»: Πρεμιέρα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30 – Τρέϊλερ
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Το απολαυστικό βίντεο να τραγουδά με την κόρη της
- Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο UEFA ChampionsLeague είναι στο MEGA
- «Απαραίτητο φως» – Από το ERTFLIX στην ΕΡΤ1: Η σειρά, που ενθουσίασε το κοινό, μας ταξιδεύει στην Αθήνα της γερμανικής Κατοχής και της δεκαετίας του 2000
- Οκτώ ερωτήσεις και απαντήσεις για την ευλογιά των προβάτων – Τα μέτρα για τον περιορισμό της νόσου
- «Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει στο MEGA στις 21 Σεπτεμβρίου – Η Αθηνά ζητά διαζύγιο από τον Τζον – Δείτε το τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook