Γιαγκούση: «Mου έχει συμβεί να μου πετάξει συνάδελφος τα πράγματα από το καμαρίνι» [βίντεο]
![Γιαγκούση: «Mου έχει συμβεί να μου πετάξει συνάδελφος τα πράγματα από το καμαρίνι» [βίντεο]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2021/09/69788-1024x542.jpg)
Eνα... flashback στην ζωή της Λίτσας Γιαγκούση έκανε το Πάμε Δανάη.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στην ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA για τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας και της ζωής της.
«Είχα πάρει μέρος στα καλλιστεία το 1981. Επηρεάστηκα από τις φίλες μου και δήλωσα συμμετοχή», αποκάλυψε για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό ομορφιάς.
«Για το τραγούδι ‘’όταν βλέπω αεροπλάνα’’ κάναμε γύρισμα 10 ώρες. πολύ γέλιο. Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε από τα γέλια», ανέφερε για το γνωστή επιτυχία της.
«Η απιστία» είναι από τις μεγαλύτερες μου επιτυχίες», πρόσθεσε.
«Έτυχε να μην κάνω παιδί. Δεν μου λείπει. Διοχετεύω την αγάπη μου στα ζωάκια. Σκεφτόμουν να υιοθετήσω παιδάκι αλλά τώρα δεν το σκέφτομαι», σημείωσε για τη μητρότητα.
«Mου έχει συμβεί να μου πετάξει συνάδελφος τα πράγματα από το καμαρίνι. Έπαθα σοκ. Με αυτή την κοπέλα γίναμε φίλες», ανέφερε μιλώντας για τις συναδελφικές της σχέσεις.
Ο σύντροφός της και… τα πόδια
«Με τον Μανώλη γνωριστήκαμε πριν γινώ τραγουδίστρια» ανέφερε για την γνωριμία με το σύντροφό της,
«Έχει ανέβει πελάτης στην πίστα και ήθελε να μου φιλήσει τα πόδια» περιέγραψε ως την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού προς το πρόσωπό της.
Τέλος, είπε ότι η μεγάλη επιτυχία της, το «Χαλάλι σου» ήταν να μην μπει στο δίσκο της, καθώς «είχα τότε πρόβλημα με τη φωνή μου».
Ολες οι Ειδήσεις
- Σε ύφεση η φωτιά σε Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα: Κάηκαν σπίτια, δεκάδες απεγκλωβισμοί, σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική
- Μέρκελ: «Με πλήγωσε όταν με συνέδεσαν με τον ναζισμό» – «Δεν θα ζητούσα συγγνώμη για το πώς χειρίστηκα την κρίση» (βίντεο)
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κύθηρα, Εύβοια, περιοχές της Πελοποννήσου και του Βορείου Αιγαίου
- Φωτιά σε Ραφήνα και Πικέρμι: Προς Σπάτα κινείται το πύρινο μέτωπο –Καίγονται σπίτια, μηνύματα του 112 για εκκενώσεις οικισμών, μάχη των πυροσβεστών
- Κρήτη: Αυτός είναι ο γυμνασιάρχης στο Ηράκλειο που προφυλακίστηκε για βιασμό μαθήτριας – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
- Ελένη Φουρέιρα: Viral η ατάκα για την καταγωγή της στη συναυλία της: “Τα κάνω όλα εγώ, είμαι Αλβανός»… (βίντεο)
- Big Brother: Ο αρχηγός αποφασίζει να κάνει «ό,τι γουστάρει» -Δείτε το τρέϊλερ και αποσπάσματα
- Mεγάλη φωτιά στη Ραφήνα κοντά σε σπίτια – Μήνυμα του 112 για εκκένωση οικισμών – Κλειστή η Μαραθώνος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook