Ξέφυγαν οι τιμές στη Μύκονο: Πόσο κοστίζουν μπύρα, καφές και σουβλάκι
«79 ευρώ η μερίδα καλαμαράκια στα κάρβουνα. 15 ευρώ ο εσπρέσο», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, κατατάσσοντας την Ελλάδα ανάμεσα στους ακριβότερους τουριστικούς προορισμούς.
Για άλλη μία φορά η Μύκονος απασχολεί με τις «τσουχτερές» τιμές που επικρατούν στα μαγαζιά και στις επιχειρήσεις.
Το νησί των ανέμων κατά καιρούς απασχολεί λόγω των υψηλών τιμών, ενώ αποτελεί κατ’ εξοχήν τον must προορισμό για τους ξένους τουρίστες.
Μέχρι και η Handelsblatt φιλοξένησε σχετικό αφιέρωμα για τις τιμές που συναντούν, όσοι αποφασίζουν να επισκεφτούν τη Μύκονο.
Μύκονος: Τι δήλωσαν τουρίστες για τις τιμές στο «νησί των ανέμων»
«79 ευρώ η μερίδα καλαμαράκια στα κάρβουνα. 15 ευρώ ο εσπρέσο», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, κατατάσσοντας την Ελλάδα ανάμεσα στους ακριβότερους τουριστικούς προορισμούς.
Επιπλέον, η κάμερα του Alpha βρέθηκε στο λιμάνι όπου ρώτησε ορισμένους πολίτες που επισκέφθηκαν το νησί. Χαρακτηριστικά ένας άνδρας είπε ότι πλήρωνε, ανάλογα με το μέρος, για μία χωριάτικη σαλάτα από 20 έως και 25 ευρώ, ενώ εντύπωση προκάλεσε ένας άλλος ο οποίος δήλωσε πως πλήρωσε 25 ευρώ για ένα σουβλάκι. Τέλος, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ένα ποτήρι μπύρας φτάνει μέχρι και τα 50 ευρώ.
Ολες οι Ειδήσεις
- Το βίντεο Μητσοτάκη για το PosoKanei: H αγορά γνωρίζει πλέον ότι οι τιμές συγκρίνονται καθημερινά και πιέζεται να γίνει πιο ανταγωνιστική
- Μίνα Καραμήτρου: Τραυματίστηκε μετά από έκρηξη κλιματιστικού στο OPEN – «Σώθηκε από θαύμα» , λένε συνάδελφοι της
- Κύκλωμα συνδρομητικής: Πατέρας και οι δύο γιοί του στην σπείρα – Η χλιδάτη ζωή, οι 58 λογαριασμοί σε τράπεζες του εξωτερικού και οι αγορές ακινήτων – Πάνω από 7 εκατ ευρώ τα κέρδη (βίντεο)
- MAD VMA 2026: Δάκρυσε η Ελένη Φουρέϊρα όταν παρέλαβε το βραβείο – Η αναφορά στην οικογένεια της – Βίντεο
- Mad VMA 2026: Η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου για τα 30 χρόνια καριέρας του και το θερμό φιλί στην Υβόννη Μπόσνιακ (βίντεο)
- Βασίλης Ζούλιας για Γιωτόπουλο: – “Δεν με συγκινεί η εικόνα του γερασμένου κτήνους , θα ήθελα να πεθάνει πίσω από τα σίδερα”
- «Βγήκαν τα μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες: «Γελοία η προσέγγισή σου» λέει η Διαμαντοπούλου στον Δούκα, στήριξες τη ΝΔ της απαντά ο δήμαρχος
- Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα τη συμφωνία με το Ιράν: Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ και αίρονται οι κυρώσεις – Τα 14 σημεία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook