Αντιδράσεις προκάλεσε η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την χθεσινή τοποθέτηση επιχειρηματιών του κλάδου της εστίασης, ότι θα μαζέψουν τα κλειδιά τους να τα παραδώσουν στο Μαξίμου.

«Όποιος θέλει να παραδώσει τα κλειδιά του, τα παίρνω εγώ» είχε πει ο υπουργός απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση που του τέθηκε σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ. Η ερώτηση αφορούσε τη χθεσινή ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) ότι θα συνεδριάσει την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 στις 10 π.μ. και «θα πραγματοποιηθεί συλλογή κλειδιών των καταστημάτων μαζικής εστίασης απ’ όλη την Ελλάδα, με σκοπό την παράδοσή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Δ.Σ. και αντιπροσώπων της εστίασης απ’ όλη την Ελλάδα».

Ο υπουργός επανήλθε με ανάρτηση του στο Facebook πριν λίγο, και σημειώνει μεταξύ άλλων: «… Και εγώ και όλη η Κυβέρνηση σκιζόμαστε κάθε μέρα για το πώς θα βρούμε χρήματα και λύσεις για να μην κλείσει ούτε μία επιχείρηση». «…Όποιος έχει να μας καταθέσει και σε μένα προσωπικά καμμία καλή ιδέα για να ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις, έτι περαιτέρω ευπρόσδεκτος…».

Επειδή αρχίζει η γνωστή σπέκουλα, πώς το είπα κ.λπ., για τα κλειδιά και την #εστίαση, να τα ξεκαθαρίσουμε..· Και εγώ…

Posted by Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis on Monday, February 1, 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook