Όταν έρθουν οι συμβάσεις της Βόρειας Μακεδονίας, μην ανησυχείτε, δεν θα υπάρξει κανένα θέμα με την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Όλη η ΚΟ, ό,τι έρθει, θα το ψηφίσει, ξεκαθάρισε ο Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.

Σχολιάζοντας την παρέμβαση Σαμαρά, είπε: «Ο πρώην πρωθυπουργός μπορεί να τοποθετείται και να λέει τις απόψεις του. Εκφράζει προβληματισμούς που υπάρχουν, αλλά από και και πέρα η στρατηγική χαράζεται από τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος εκτιμά αυτούς τους προβληματισμούς. Η Ελλάδα θέλει να δείχνει ότι είμαστε η χώρα που είναι με το διεθνές δίκαιο. Με την Τουρκία όταν βρίσκεις ευκαιρία, επιλέγεις διάλογο αποκλιμάκωσης».

Χαρακτήρισε «σωστές» τις διευρευνητικές που γίνονται στο πλαίσιο που έχει θέσει η ελληνική κυβέρνηση, ωστόσο τόνισε πως «οι προθέσεις της Τουρκίας, δεν είναι ειλικρινείς».

«Εμείς όμως, όταν λες στην Ευρώπη ότι έχεις έναν πειρατή, που δεν σέβεται το διεθνές δίκαιο, δεν πρέπει να δίνεις δικαιώματα όταν υπάρχει δυνατότητα συζήτησης» συμπλήρωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook