Ο Ευάγγελος Αποστολάκης φέρεται επίσης να είπε ότι κατανοεί την αρχική οργή του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν την ανακοίνωση μη αποδοχής της θέσης του υπουργού Πολιτικής Προστασίας είχε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επί ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΘΝΟΣ, ο πρώην υπουργός Άμυνας επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και τού είπε ότι σχεδιάζει να ανακοινώσει την απόρριψη της υπουργοποίησής του στον ανασχηματισμό. «Πρόεδρε με παγίδευσαν» φέρεται να είπε κατά την επικοινωνία τους εξηγώντας πως όταν τού έγινε η πρόταση εκείνος είχε εξηγήσει ότι θα δεχόταν «μόνο εάν υπήρχε η δική σου συναίνεση και των άλλων κομμάτων».

Φέρεται επίσης να είπε ότι από το Μαξίμου τού είπαν ότι υπήρχε η συναίνεση αυτή. Ο Ευάγγελος Αποστολάκης φέρεται επίσης να είπε ότι κατανοεί την αρχική οργή του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οργή που αποτυπώθηκε στις ανακοινώσεις και τις διαρροές της Κουμουνδούρου.

Σημειωτέον πως ο πρωθυπουργός δέκα λεπτά πριν την ανακοίνωση των κυβερνητικών αλλαγών επικοινώνησε με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και την ενημέρωσε πως επρόκειτο να τοποθετήσει τον κ. Αποστολάκη επειδή υπάρχει πρόβλημα με την κλιματική κρίση, χωρίς όμως σύμφωνα με πηγές του ΚΙΝΑΛ να ζητήσει κάποια συναίνεση γι’ αυτήν την επιλογή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook