Αναλυτικά οι αντιδράσεις:

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτονόητα καταδικαστέα η επίθεση

«Η επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου είναι αυτονόητα καταδικαστέα» ανέφερε, σε λακωνικό του σχόλιο το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταδικάζει το ΚΙΝΑΛ

«Eίναι αυτονόητη η καταδίκη της επίθεσης στο σπίτι του Κ. Μπογδάνου. Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού. Οι αρχές να κάνουν τη δουλειά τους», ανέφερε μέσω twitter ο Εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης.

«Απερίφραστη καταδίκη για την επίθεση στην οικία του συναδέλφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Όλοι οι δημοκράτες στο πλευρό σου @bogdanosk» δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος μέσω social media.

ΚΚΕ: Ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα

«Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος. Κι όλα αυτά μάλιστα την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί στη Βουλή ένα αντιδραστικό νομοσχέδιο αυταρχισμού και καταστολής» ανέφερε το ΚΚΕ σε σχόλιό του.

Καταδίκη και από την Ελληνική Λύση:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Παρά τις πολιτικές διαφωνίες με τον βουλευτή, που στηρίζει μία επικίνδυνη κυβέρνηση, είναι αδιανόητο κάποιοι, ακόμα κι αν «διαφωνούν», να επιχειρούν να τον τρομοκρατήσουν. Με επίθεση μάλιστα κατά του απαραβίαστου της εστίας.

Καταδικαστέα και βάρβαρη πράξη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook