Οικονόμου: Ο πρωθυπουργός υπέγραψε την επίταξη ιδιωτών γιατρών [βίντεο]
Για την πανδημία και τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάσχεσή της θα απευθυνθεί σήμερα ο πρωθυπουργός, όπως δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
«Η στρατηγική είναι σταθερή και δίνει έμφαση στη μάχη που δίνεται στο σύστημα υγείας και θα επιμείνει να κρατήσει ανοιχτή την κοινωνία και την οικονομία και θα κάνει ό,τι απαιτείται προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Νωρίτερα σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός υπέγραψε την απόφαση σύμφωνα με την οποία ενεργοποιείται η διαδικασία επίταξης ιδιωτών γιατρών προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ΕΣΥ.
Ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του προέδρου το ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «μας εκπλήσσει αρνητικά για άλλη μια φορά. Έχει έτοιμη την απάντηση στο μήνυμα του πρωθυπουργού πριν ακόμη το ακούσει».
Σημείωσε δε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι είναι ένας κρίκος της αλυσίδας στην εργαλειοποίηση της πανδημίας και της καταστροφολογίας εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Άγριος καβγάς για μια ξαπλώστρα στην Ακτή Βουλιαγμένης: 76χρονος επιτέθηκε σε 82χρονο που πέθανε από τα βαριά τραύματα
- Η Πάολα λύγισε ερμηνεύοντας το «Ώρες μικρές» σε συναυλία της – Να τον αγαπάτε με τη δύναμη της καρδιάς σας, είπε για τον Μαζωνάκη – Βίντεο
- Κινδυνεύει να χάσει το νεφρό του ο 14χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητή του στα Βριλήσσια
- Μητσοτάκης: Κάτω από το 1,75 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης – Αύξηση στο επίδομα για όλες τις μορφές ενέργειας και παράταση στην επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook