Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, 39χρονος, πατέρας δύο παιδιών , από τη Θεσσαλονίκη, ανεμβολίαστος δίνει μάχη να λρατηθεί στη ζωή χτυπημένος από τον κορωνοϊό.

«Το μόνο που σε νοιάζει» λέει ο 39χρονος ανεμβολίαστος από το νοσοκομείο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star «όταν είσαι εδώ μέσα, μόνο να βγεις και να δεις τα παιδάκια σου. Μετά από τέτοια εμπειρία, τεράστια, μεγάλη, όχι απλώς προτείνω ανεπιφύλακτα το εμβόλιο, αλλά έχω μετανιώσει που δεν το έχω κάνει ο ίδιος».

«Έχω δυο παιδάκια 10 και 8 ετών με παίρνουν κάθε μέρα», τα λόγια αγωνίας του 39χρονου από το νοσοκομείο που προσπαθεί να αναπνεύσει φορώντας μάσκα οξυγόνου.

Αναφερόμενος στο εμβόλιο είπε: «Δεν έκανα το εμβόλιο όχι γιατί είμαι αρνητής, θα το έκανα, αλλά δεν “σκόνταψα” κιόλας που λένε να το κάνω. Δεν το είχα δηλαδή πρώτη ανάγκη. Η αλήθεια είναι ότι είχα σκοπό να το κάνω, αλλά άργησα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα με πήρε η κάτω βόλτα. Πήγα στο νοσοκομείο της Κατερίνης πρώτα, μπήκα βγήκα κάνα δυο φορές και τελικά την τρίτη φορά πήγα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο».

«Έχω δυο παιδάκια 10 και 8 ετών με παίρνουν κάθε μέρα στο viber. Τα βλέπω και περιμένουν να γυρίσω στο σπίτι μας. Τίποτα άλλο δε σε νοιάζει όταν είσαι εδώ μέσα, μόνο να βγεις και να δεις τα παιδάκια σου. Μετά από τέτοια εμπειρία, τεράστια, μεγάλη, όχι απλώς προτείνω ανεπιφύλακτα το εμβόλιο, αλλά έχω μετανιώσει που δεν το έχω κάνει ο ίδιος», πρόσθεσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook