Ο Τζο Μπάιντεν θα αναλάβει το επίσημο προφίλ του προέδρου των ΗΠΑ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά χωρίς ούτε έναν ακόλουθο.

Η ομάδα του Τζο Μπάιντεν αντί να αναλάβει τον υπάρχοντα λογαριασμό @POTUS, δημιούργησε έναν νέο με προσωρινό όνομα «εκλεγμένος πρόεδρος Μπάιντεν» @PresElectBiden, ο οποίος και θα μετασχηματισθεί στον επίσημο λογαριασμό του Αμερικανού προέδρου μετά την ορκωμοσία του.

Σε αντίθεση με τον Τζο Μπάιντεν, ο Ντόναλντ Τραμπ «κληρονόμησε» έναν λογαριασμό 13 εκατομμυρίων ακολούθων από τον Μπαράκ Ομπάμα. Σήμερα,  ο λογαριασμός απαριθμεί περισσότερα από 33 εκατομμύρια ακολούθους.

Σύμφωνα με το BBC, οι συνεργάτες του νέου προέδρου δεν έλαβαν ποτέ καμία εξήγηση για τους λόγους που κατά τη μεταφορά του το προφίλ θα ξεκινήσει με μηδενικούς ακολούθους.

Έτσι, ο Τζο Μπάιντεν έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο νέο λογαριασμό, στην οποία έγραφε: «Παιδιά – Αυτός θα είναι ο λογαριασμός των επίσημων καθηκόντων μου ως πρόεδρος. Στις 12.01 την 20ή Ιανουαρίου θα μετατραπεί σε @POTUS. Ως τότε, θα χρησιμοποιώ το @JoeBiden. Και αφού είστε εδώ, ακολουθήστε τους @FLOTUSBiden, @SenKamalaHarris @SecondGentleman και @Transition46». Οι λογαριασμοί τους οποίους παραθέτει αφορούν στη σύζυγό του, τη μελλοντική Πρώτη Κυρία, την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις και τον Δεύτερο Κύριο, τον σύζυγο της Χάρις, Ντάγκλας Εμχοφ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook