Καίτη Γαρμπή: Το Twitter την εγκωμιάζει για το σχόλιο της για την επίθεση στον σταθμάρχη
Δεν είναι λίγες φορές που η γνωστή και ταλαντούχα αοιδός δε διστάζει να πάρει θέση για τα τεκταινόμενα της επικαιρότητας σχολιάζοντας από το Twitter.
Το δικό της σχόλιο έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την άνανδρη επίθεση των ανήλικων στον σταθμάρχη
«Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!» έγραψε η Καίτη Γαρμπή και οι χρήστες την…λάτρεψαν!!!
Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!
— Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) January 19, 2021
Διαβάστε τι απάντησαν οι χρήστες:
«Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!»
Μπραβο Καιτη!!!❤️❤️👏🏽👏🏽👏🏽τα πτυχια δεν κανουν τον ανθρωπο!!! Ειναι δυνατον δυο εφηβοι να χτυπουν με τετοια μανια και μισος εναν αλλο ανθρωπο και μαλιστα μεγαλυτερο τους? Ουτε και με νοιαζει τί τους ειπε ο σταθμάρχης! Αν ειναι ετσι οσοι μας βριζουν να τους σκοτωνουμαι στο ξυλο!!!
— default (@darkjonsey) January 20, 2021
Respect Καίτη!!!❤️👏
— Καραγιαννοπούλου Μαρία (@Maria_ka03) January 19, 2021
Ολες οι Ειδήσεις
- Αδιανόητο: Πέθανε ο ποδοσφαιριστής της Τενερίφης Χεσούς Ντε Μιγκέλ – Είχε συγκρουστεί με αντίπαλο
- Μητσοτάκης: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ΑΑΔΕ και το Ελληνικό FBI» – Πυρά προς τον Τσίπρα
- Υπόθεση ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Στον ανακριτή τέσσερις κατηγορούμενοι – «Δεν ντρέπεστε;» φώναζε ο κόσμος (βίντεο)
- Κακοκαιρία «Agneta»: Σε συναγερμό για ισχυρές καταιγίδες – Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα
- Στις κάλπες οι ΗΠΑ: Οι κρίσιμες αναμετρήσεις και ο φόβος του Τραμπ
- Πότε πέφτει φέτος η Black Friday – Όλα όσα πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
- «ΗΠΑ: Στις κάλπες σήμερα για τις ενδιάμεσες εκλογές – Η μάχη για τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων» – Κρίσιμο crash test για τη δεύτερη θητεία Τραμπ»
- Άννα Βίσση για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ: Είμαι περήφανη που ήμουν η πρωταγωνίστρια σε κάτι τόσο φιλόδοξο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook