Σίσσυ Χρηστίδου: Το απαράδεκτο tweet για τον βιασμό της 24χρονης
«Αν είχατε κορίτσι, ευτυχώς που το χάσατε» - Άγρια επίθεση του twitter στην Σίσσυ Χρηστίδου
Σφοδρή επίθεση δέχεται τις τελευταίες ώρες η Σίσσυ Χρηστίδου μετά από την απάντησή της σε tweet follower της με αφορμή την καταγγελία βιασμού της 24χρονης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη μετά από Πρωτοχρονιάτικο πάρτι.
Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας εξόργισε τους χρήστες του twitter, ενώ η ίδια προσπάθησε μετά να τα “μαζέψει”.
Συγκεκριμένα, η Χρηστίδου έγραψε στο twitter: “Tα πάρτι δεν γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείου. Κι αν μπορεί ένα κορίτσι να κληθεί να πάει από αγνώστους, να το μάθει και να τι σκεφτεί πριν δεχθεί να παρευρεθεί. Εγώ θα το φωνάζω, όπως το φώναξε το θύμα. Και πέστε να με φάτε” .
Το θέμα δεν είναι Σισσυ μου «τα κορίτσια να μην να πηγαίνουν σε πάρτυ». Το θέμα είναι τα αγόρια να σταματήσουν να ναρκώνουν και να βιάζουν #xamogelakaipali #MeToogreece
— gingeraki (@gingeraki1) January 16, 2022
Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο η Σίσσυ Χρηστίδου έριξε την ευθύνη στο κορίτσι που πήγε στο πάρτι και δεν υποψιάστηκε ότι εκεί θα πέσει θύμα βιασμού. Δηλαδή… ας πρόσεχε. Και φυσικά καμία αναφορά στους βιαστές.
Μετά από αυτή την τοποθέτηση το κοινό εξοργίστηκε και της απάντησε καταλλήλως:


Η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει με νέο ποστ
Λίγες ώρες αργότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου επανήλθε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με μια ανάρτηση στα insta stories της.
Και πάλι δεν κατάφερε να αλλάξει το κλίμα σε βάρος της, αφού στο ποστ της και πάλι αναφέρει ότι το κορίτσι πρέπει να μάθει να μην πηγαίνει σε τέτοια πάρτι, όχι οι άνδρες να μάθουν ότι οποιαδήποτε γυναίκα πάει σε ένα πάρτι οπουδήποτε κι αν είναι αυτό, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να την βιάσουν.
Δείτε την “απολογία” της Σίσσυς Χρηστίδου:
Ολες οι Ειδήσεις
- Άγριος καβγάς για μια ξαπλώστρα στην Ακτή Βουλιαγμένης: 76χρονος επιτέθηκε σε 82χρονο που πέθανε από τα βαριά τραύματα
- Η Πάολα λύγισε ερμηνεύοντας το «Ώρες μικρές» σε συναυλία της – Να τον αγαπάτε με τη δύναμη της καρδιάς σας, είπε για τον Μαζωνάκη – Βίντεο
- Κινδυνεύει να χάσει το νεφρό του ο 14χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητή του στα Βριλήσσια
- Μητσοτάκης: Κάτω από το 1,75 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης – Αύξηση στο επίδομα για όλες τις μορφές ενέργειας και παράταση στην επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook