Sudinfo: Πρωτοχρονιά στην Αθήνα θα κάνει η Εύα Καϊλή με την κόρη της
Στην Αθήνα θα βρεθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Εύα Καϊλή. Χωριστά από τον σύντροφο της θα αλλάξει την χρονιά
Το βράδυ της Κυριακής, παραμονή Πρωτοχρονιάς, η Εύα Καϊλή θα ξαναβρεθεί για την αλλαγή του χρόνου, με την οικογένειά της, με το παιδί και τα αγαπημένα της πρόσωπα, στο σπίτι της οικογένειας στην Αθήνα αναφέρει η βελγική εφημερίδα Sudinfo.
Eva Kaili à Athènes pour le Nouvel An, mais pas avec Francesco Giorgi, son compagnon… https://t.co/9jBD1MEa5K
— Sudinfo.be (@sudinfo_be) December 30, 2023
«Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι, οι οποίοι κατηγορούνται και οι δύο σε σχέση με την υπόθεση Qatargate, θα έχουν καλύτερες διακοπές από πέρυσι, όταν βρίσκονταν… στη φυλακή» γράφει η εφημερίδα Sudinfo.
Η ευρωβουλευτής έχει εξουσιοδότηση από τον ανακριτή να ταξιδέψει σε όλη τη ζώνη Σένγκεν. Όσο για τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, τις γιορτές θα τις περάσει μόνος του, με τη στενή του οικογένεια επίσης, τους γονείς και τον αδερφό του στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Βασίλης Μπισμπίκης: Απόλαυσε τη Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα της – Το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν στην σκηνή (βίντεο)
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Λάρισα: Οι αγρότες είπαν «όχι» στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό – Θα στείλουν λίστα με αιτήματα – Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους (βίντεο)
- Το «Documento» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- O Θανάσης Πάτρας στο «AfterDark» με τον Θέμη Γεωργαντά, Σάββατο στις 00:45 στο OPEN
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook